Niet bekend Factual Statements About ongediertebestrijding

VK Plaagdier ongediertebestrijding is een expert in rattenbestrijding, muizenbestrijding, wespenbestrijding, mierenbestrijding, kakkerlakkenbestrijding, houtwormbestrijding en weet het overige kruipende en vliegende ongedierte.

Ongediertebestrijding – Door een bestrijdingstechnicus in te schakelen, kiest u meteen voor een juiste en veilige bestrijding van plaagdieren. Onze specialistische deskundigheid stellen wij al sinds 2001 geheel tot uw beschikking om alle ongedierte plagen adequaat en snel te bestrijden, denk hierbij aan ratten, muizen, vlooien, wespen, kakkerlakken, houtworm of boktor waar schade of overlast door wordt bezorgt in de leef omgeving.

Insecten
Kleine kruipende en vliegende insecten bijvoorbeeld kakkerlakken, vlooien, mieren, vliegen, wespen en kevers mogen behoorlijk heel wat overlast melden. In de meeste gevallen bezit het betreffende dit jaargetijde te produceren en is een eenmalige bestrijding voldoende. Zeker komt het tevens dikwijls vanwege het de opslag met voedingsmiddelen in combinatie met kleine gebreken aan ofwel in dit gebouw de aanleiding zijn. Hierbij kun jouw denken aan voedselresten op de vloer, te grote ventilatieroosters, vochtige ruimtes en ramen zonder hor.

Muizen en ratten
Als je weet dat een muizenpaar in een jaar voor enkele duizenden nakomelingen kan zorgen, dan begrijp je het belang van een goede aanpak. Muizen zijn klein, vlug en wendbaar en vinden hun weg eenvoudig door de kleinste openingen. Muizen en ratten vind je vaak in een spouwmuur, onder de vloer of tussen plafonddelen. Muizenkeutels zijn het meestal het eerste bewijs. Zie je echter geen muizenkeutels maar ruik je wel de kenmerkende urinegeur, dan mag je er vanuit gaan dat ze dicht in de buurt zijn.

kruipende insecten zoals kevers en pissebedden;
vliegende insecten zoals fruitvliegen en meelmotten;
bijtende insecten zoals mijten en vlooien;
houtwormen en zwammen bijvoorbeeld boktoren en huiszwammen.
Een ongediertebestrijding van Anticimex zal bovendien vervolgens insecten. Verder met vollere dieren weten we immers raad:

Niet alleen nieuwswebsites melden dat lichte kleren goed zijn tegen muggen, ook de GGD en andere gezondheidsorganisaties raden lichte kleding aan. Zouden lichte kleuren er echt voor zorgen dat je minder snel wordt geprikt?

Waarom werkt het?

Er zijn volgens hem drie redenen waarom de kans dat je wordt gestoken iets kleiner is als je lichte kleren draagt.

De eerste reden is dat muggen liever op een donker oppervlak landen, zoals donkere kleding. “Muggen kiezen hier eerder voor, omdat ze zo zelf minder opvallen. Een vogel die een mug zou willen eten ziet hem slechter op een donker oppervlak dan op een licht oppervlak.”

De derde aanleiding is bovenal van betekenis voor mensen die naar een tropen op expeditie gaan. Hier aankomen muggensoorten vanwege welke overdag actief bestaan. “Muggen die overdag jagen zijn veel visueler ingesteld vervolgens muggen die ’s avonds werkend bestaan. Welke bestaan bovenal ingesteld op geur. De overdag actieve muggen kunnen eerder op iemand af met donkere kleren dan betreffende lichte kleren, omdat mensen in donkere kleren vanwege deze muggen beter voelbaar bestaan.”

Knols wil daar nog wel aan toevoegen dat lichte kleren dragen absoluut niet voldoende is wanneer je naar een gebied gaat waar muggen ziektes overbrengen. “Andere bescherming tegen muggen, zoals DEET, is nog steeds noodzakelijk.”

Ga je op een warme dag ’s avonds buiten zitten, dan kan het dragen van lichte kleuren inderdaad helpen om minder gestoken te worden. Deze kleding zorgt ervoor dat je minder warmte uitstraalt en is een minder aantrekkelijke landingsplaats voor de mug, aldus muggenexpert Knols. Als je binnenkort naar de tropen op reis gaat, is het helemaal handig om lichte kleren in te pakken. Deze maken je minder zichtbaar voor veel gevaarlijke muggen daar.

Het leger moet ingezet worden in de strijd tegen de Aziatische bosmug. Dat zegt muggen-expert Bart Knols van K&S Consulting. Die mug heeft zich inmiddels verspreid van Lelystad naar Zeewolde. “Als we nu niets doen, is het te laat”, zegt Knols.Dit leger dien ingezet worden in de strijd anti de Aziatische bosmug. Dat zegt muggen-vakman Bart Knols betreffende K&S Consulting. Die mug bezit zichzelf onderwijl verspreid betreffende Lelystad naar Zeewolde. “Zodra we meteen niets verrichten, kan zijn het te laat”, zegt Knols.


Altijd insmeren
De muggen kunnen tropische ziekten zoals knokkelkoorts verspreiden als ze mensen steken die deze ziekte hebben. In Nederland is dat in theorie mogelijk als ze mensen steken die de ziekte in het buitenland hebben opgelopen. De muggen verspreiden de ziekte hier dan verder. “Als er nu niets gebeurt, wonen we straks in een land waar we ons altijd in moeten smeren en beschermen tegen muggen”, zegt Knols. “Er zal ook veel voorlichting moeten komen. Dat brengt ook veel kosten met zich mee.”

Reacties

Populaire posts van deze blog

Wat eet een insect

Bel ze nu